Forlaget


Forlaget Antenna

Til start


DIORAMA
Første udgivelse
DIORAMA

Der er planlagt tre udgivelser af Mikkel Starup. I Cognition er det ”Lovbogen” en gennemgang af lovgivning igennem tiderne set i lyset af kasten, et system der i fortiden og nutiden har henholdsvis båret og undergravet samfundet.
   I MaCabre er det ”Pontifex”, en roman der følger udgivelsen ”Kulter og mysterieindvielse” (Mellemgaard, 2007) på et skønlitterært plan. Omdrejningspunktet er eftersøgningen af forsvundne piger, som menes bortlokket af en kult, men i sin efterforskning befinder Theodor Lyne sig pludselig i cyklonens centrum, og under en indvielse møder han Døden. 
   Men først kommer ”Diorama” forlagets jomfruudgivelse, der samtidig er den første igennem kanalen ErotiC.

Diorama er udstillingsvinduer med lys i. I dette tilfælde opstillet i et fremtidigt museum over erotikken, hvor man mod betaling kan træde ind i udvalgte erotiske scener og deltage. Scenerne er Dioramas historier, og vi føres igennem udstilling og mareridt, bortførelse og voldtægt, bestialitet og helligholdelse, tillokkelse og indlevelse, besættelse og ydmyghed, hengivelse og forgudelse og syndsforladelse og oplæring.

Ofte konfronteres vi med hovedpersonernes nærmest rituelle tilgang til seksualiteten og følger dem som deres verden transformeres igennem akten. Bogen ser også på overgangen fra det rationelle menneske til dyret, og især på forholdet mellem moral og drift. Det konkluderes, at de ikke  udelukker hinanden, men at moralen skal være betinget af driften, ikke omvendt.

Køb DIORAMA hos

 

 

Læs anmeldelse