Forlaget


Forlaget Antenna

Til start
 
PONTIFEX

Romanen omhandler mysterieindvielsen set igennem øjnene på en studeret dagdriver, der af sin ven overtales til at lokalisere dennes datter. Hun er sammen med en række andre teenagepiger forsvundet, og aviserne spekulerer udi kultbortførelser.
Dette fører ham til et hemmeligt selskab ude på landet, hvor han under cover forsøger at gennemføre deres voldsomme men forunderlige optagelsesritual. Dette fører en ligeså forunderlig forandring af hans verden med sig, og romanen består herigennem af over tres historier om rejser i mytologiens verden.

Bogen er Mikkel Starups anden udgivelse på AnTennA, og den udkom mandag d. 14 september, 2009.

   

Læs anmeldelser

Bog

Læs et afsnit

Bøger

Læs artikel

Avis

 

Mange har henvendt sig til forlaget for at købe Ponitfex, som desværre/heldigvis har været udsolgt. Men nu bliver den genudgivet on demand, hvilket vil sige, at du skal sende en mail, hvorefter du kommer på en liste. Du får besked når den bliver genoptrykt. Senest til foråret.

Mail

 

 

 
Ved vanviddets bjerg

Med forældre der begge endte på sindssygehospital, og læsning af Poe fra han var otte år, er det måske ikke så underligt, at H. P. Lovecraft udviklede sig til en excentrisk forfatter. Men man skal nok grave lidt dybere for at finde de egentlige årsager til forfatterskabets særegenhed, nemlig en levende fantasi, et malende og til tider poetisk sprog og flair for dramatik og, især, det groteske. Det er disse, hans kendetegn, der gennemstrømmer historierne, og ikke mindst de mest karakteristiske, præsenteret i denne samling af ny- og førstegangsoversatte noveller

- et must for Lovecraft-fans.

 


____________________________________________________________