Et skelet står frem. Spinkle papirtynde sider læner sig op ad hinanden og bindes sammen af ord. En side på Internettet er opstået blandt mange - et hus uden beboere. Men bygherren har åbnet dets døre og byder velkommen til et konstant voksende univers af forunderlige historier, gåder og hemmelige rum. En ånd har taget bolig i de tomme korridorer og den vil vokse igennem forfatterens tekster og indslag, og igennem mails fra nysgerrige forbipasserende.

Bygherren er Mikkel Starup, forfatter af bøger hvis omdrejningspunkt er religion, set som opstigningen fra den følelses- og lidenskabsløse eksistens til balancen mellem ideal og handling, skæbne og liv og fjeren og hjertet.

Hjemmesiden er bygget op med en side om mine Publikationer og hvor man ellers kan finde mig på Internettet, og en side med små underlige eller uhyggelige Historier og publicerede og ikke-publicerede artikler. Under Encyklopædi vil man finde en fortløbende ophobning af mindre artikler om i særdeleshed religiøse men også andre emner, mens man under Tidende vil få kommentarer af undertegnede til aktuelle emner i vores fælles verden. Derudover vil Tidende følge årets gang.
Siden Koan indeholder gåder, spørgsmål og deciderede koans, som gæsterne er velkomne til at forsøge sig på, og eventuelt at sende kommentarer, løsninger eller løsningsforslag til.
Galleri er en samling af interessante og forunderlige billeder jeg støder på rundt omkring. Endelig kan man kontakte mig på Mail.

Med venlig hilsen og ønsket om god vind

Mikkel Starup.