Arkleos

Det er en af den slags romaner der er frygtelig svær at anmelde. Forfatteren kommer med en enorm viden inden for et special-område (her mytologi og religion). Denne viden formidler han i små brudstykker af overvejelser, scenarier og samtaler, der er bundet sammen af historien om Johan. Den er dog ikke nær så let læst … der er simpelthen så mange vinkler, facetter, spidsfindigheder for ikke at tale om mængder af viden at man føler sig svimmel og forspist på én gang. Derimod kunne bogen måske godt fange læsere af filosofiske science fiction romaner, selvom bogen selvfølgelig ”teknisk set” ER Fantasy.
Sofie, Scifisiden.dk

En spændende, medrivende og uopslidelig historie om hvordan små mennesker kommer til ære og værdighed i kampen mod magtens og systemets kolde hjerter. Fantasy-elementet giver historien den elementære spænding og det veloplagte, medrivende sprog fik (fantasy)læseren (lektøren - indrømmet!) til at læse den i én køre fra kl. 22 til kl. 01.30. Flot romandebut for alle elskere af denne genre.
Martin Hjelmborg, lektørudtalelse

… især Mikkel Starup, som netop har udsendt mesterværket ”ARKLEOS”, som bl.a. handler om at alle skulpturerne i København bliver levende, og udkæmper en kamp om livet, foråret og troen – dette er blot én af historierne i denne bog, jeg har aldrig læst noget der minder om … Drager, satyrer, guder, gargoiler i gadekamp – fantasi og indvielse – en fantastisk historie der er velskrevet og med mine varmeste anbefalinger.
Frank Brahe, magazinet Mondo franko

'Arkleos er skrevet med en entusiasme og detaljerigdom, der trækker læseren med ind i universet, som var man selv en del af det, hvilket gør det meget vanskeligt at lægge bogen fra sig. En spændende og til tider atypisk sprogbrug er med til yderligere at forstærke denne fængslende virkning på læseren. Forfatteren ved tydeligvis alt om den religiøse verden, og læseren får sideløbende med spændingen en del viden om emnet.'
Kristina M. Jacobsen, Mellemgaard