Guldborg
 
Guldborgs rædselsvækkende kvest efter kærlighedens forløsning  
Om bogen
Læs anmeldelser
Køb bogen
 
Lovbogen
 
Omstrukturering af et falleret samfund
 
Om bogen
Læs anmeldelser
Køb bogen
 
Pontifex    
Over 60 historier om den reelle mysterieindvielse    
 
 
Diorama    
Erotiske historier og fotos om den religiøse og rituelle tilgang til seksualitet.    
 
 

 

 

   

Kulter og mysterieindvielse.

En gennemgribende indgang til alle tiders mysterieindvielse.

   
Om bogen  
Læs anmeldelser
Køb bogen
 

 

Arkleos.

Roman om et København der opløses og animeres.


Om bogen

Læs anmeldelser

Køb bogen

 Væsner.
Faglitterær bog om det overnaturliges beboere.


Om bogen

Læs anmeldelser

Køb bogen

 

Den 7. maj 2007 udkom det første nummer af "Religio", en email-avis skrevet og udgivet af forfatteren om diverse for forfatterskabet relevante emner. Avisen rummede en artikel om den rumanske pianist Dinu Lipatti, film- og serieanmeldelser, en artikel om kastesamfundet, som vil være det igangværende projekt "Lovbogen"'s tema, en gåde og en fortløbende historie om drømme.

I december 2007 udkom det andet nummer. Heri er en artikel om Glenn Gould, fortsættelsen af artikelrækken om kastesamfundet, fortsættelsen på historien om drømme og en ny gåde.

Religio II

Med det tredje nummer af Religio, der udkom i oktober 2008, introduceredes en række af gæstforfattere, her om Orixá-dyrkelsen. Desuden begyndte en artikelserie om sfærernes musik og så medfulgte to appendixer fra foredraget om sex.

 

For at købe et af eller alle de øvrige syv numre, skal man blot sende mig en mail og bestille på

Omnia Religio

 

 

Himmelskibet

I bladet Himmelskibet havde jeg en historie om "Det ubeskrivelige", hvor samme får ret voldsomme konsekvenser for vores protagonist.

Se bladet her.

Franks Hermetiske Garage

En længere filmanmeldelse af trilogien "Exorcisten" og et interview af undertegnede i filmmagazinet Franks hermetiske garage.

Frank Brahe syntes åbenbart så godt om forfatterskabet, at han valgte både at interviewe undertegnede, og at medtage min anmeldelse af Blattys "Exorcisten", samt de tre filmatiseringer.
Filmbladet lever en omtumlet tilværelse med ophør og genkomst, men skulle man være interesseret kan Frank træffes på Hjortevej 41, Søften, 8382 i Hinnerup. Måske har han flere underlige blade man kan købe.


Elsebeth; Okkult teknisk tidsskrift i bladform af og omkring forfatter Erwin Neutzsky-Wulff.
Jeg har her tre artikler om henholdsvis Moderne Klassisk Musik, Eventyret og Psykedeliske stoffer. Hæfterne er udgivet på hjemmesiden for;
ENW

SMil; En hjemmeside med historier og information om Sadomasochisme. Serien "Hjulet" ligger her, men er også under udgivelse og vil udkomme med en række fotografier senere på året.
SMil

Mediet & Masken; Dukkeføreren Svend E. Kristensens hjemmeside. Jeg blev opfordret til at se en af hans forestillinger og skrev en anmeldelse som findes på hjemmesiden for;
Mediet & Masken