7. maj - Brev fra Thomas

 
 

 

Nu er jeg startet på denne kommentra, som godt nok kom til en gal person først, da jeg ikke fik kigget ordentligt i bladet. Men nu skulle kommentaren komme rigtigt afsted (læs den herunder).
Men nu har jeg jo været inde på din side for at finde din adresse, og jeg må sige at det er en meget flot side, jeg glæder mig til encyklopædien kommer op og køre. Efter at have læst bladet skal jeg også ud og finde væsner for at se hvad det er for noget. Og som den Lovecraft nørd jeg er vil jeg først slå op for at se om Cthulhu står nævnt :-)

V.H.
Thomas

 

Hej

Jeg har nettop læst Franks nye blad, et blad som jeg syntes er rigtigt godt. Jeg farede straks over din artikel om eksorcisten, da jeg nettop har skrevet en om samme film og bøger (ja du læste rigtigt, det står i flertal). Det var jo spændende hvordan du var gået til opgaven. Og jeg må sige at den er rigtig godt skrevet, og betydeligt mere ananlyserende end min egen, som stort set bare er anmeldeser. Jeg er så dybt uening med dig i hvilken af filmene der er den bedste, men det har nu ikke noget med denne mail at gøre.
Min mail er fordi du har overset en bog. Film nummer 3 bygger på bogen Legion skrevet af Blatty. En bog som giver et meget bedere indblik i Kindermans tankespind, og en bog hvis slutning er markant anderledes end filmen, da der ingen eksorcisme er i den. Bogen er sågar kommet på dansk og er ikke noget problem at skaffe (nu kommer handelsmanden selvfølgelig op i mig, da jeg har en ekstra af den til at ligge). Men om ikke andet så syntes jeg at du bør opsøge bogen, den er helt klart værd at læse uanset hvad man måtte mene om filmen.
Nå det var bare en lille brok mail (jeg skal også nok brokke mig til Frank, for det er evigheder siden jeg fortalte ham om denne bog, så der er selvfølgelig også en fejl fra ham ikke at fortælle det til dig).

Du kan vælge at tage denne mail som et udbrud af frustrationer fra en der først fik besked om bladet da det gik i trykken og derfor ikke kunne bidrage med noget til det.:-)

Men nok om det, jeg skal tilbage til bladet som jeg ikke er færdig med at læse endnu.

V.H.
Thomas Winther